Nota prawna i polityka prywatności


Nota prawna określa warunki i zastrzeżenia dotyczące użytkowania serwisu internetowego i odnosi się do wszystkich jego użytkowników.

Korzystając w jakikolwiek sposób z naszego serwisu internetowego jest to równoznaczne z akceptacją niniejszych warunków.

Ochrona danych osobowych - Oświadczenie o prywatności

Przekazanie informacji osobistych jest zawsze dobrowolne.
Hammerland Workshop  nie wykorzysta Twoich danych zebranych za pośrednictwem serwisu internetowego za wyjątkiem realizacji zamówienia dokonanego w sklepie pod adresem sklep.hammerland.pl.

Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi zamówienia dokonanego w sklepie internetowym lub formularza kontaktu.

Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

Serwis internetowy może gromadzić ponadto informacje techniczne dotyczące wizyty użytkownika, takie jak nazwa usługodawcy internetowego i adres IP za pomocą których uzyskano dostęp do Internetu, data uzyskania dostępu do serwisu internetowego, strony otwierane podczas wizyty w serwisie internetowym oraz adres internetowy witryny sieci Web, z której połączono się bezpośrednio z naszym serwisem internetowym.



Informacje o Cookies


W naszym serwisie stosujemy tzw. cookies (ang. ciasteczka), tj. pliki tekstowe zawierające informacje, które ułatwiają korzystanie z aplikacji sklepu sklep.hammerland.pl. Są one zapisywane w Twoim komputerze, a nasze serwery (za pośrednictwem przeglądarki internetowej) mogą je odczytywać, w celu dostarczenia Ci jak najlepszych doświadczeń związanych z naszym serwisem. Poza cookies możemy stosować inne technologie o funkcjach zbliżonych do ciasteczek.

Typowy plik cookie zawiera w nazwie domenę serwisu, przez który został utworzony, czas po którym zostanie automatycznie skasowane oraz indywidualny numer. W wielu przypadkach Twoja przeglądarka domyślnie pozwala na stosowanie cookies, w serwisie sklep.hammerland.pl są one wykorzystywane do:

Dopasowania wyświetlania stron do Twoich oczekiwań oraz zapewniania poprawnego działania serwisu np. umożliwia zalogowanie się do Panelu Klienta.
Tworzenia statystyk, które pozwalają nam udoskonalać nasz serwis przez badanie w jaki sposób z niego korzystasz.
Utrzymania sesji, dzięki temu nie musisz na każdej podstronie Panelu Klienta ponownie się logować.

Jeżeli uważasz, że technologia cookies narusza Twoją prywatność, zawsze możesz zmienić jej ustawienia lub wręcz wyłączyć ją w ustawieniach przeglądarki. W niektórych przypadkach korzystanie z pełni możliwości z serwisu sklep.hammerland.pl może zostać utrudnione, lub wręcz zablokowane.

Prawa autorskie


Treść serwisu internetowego stanowi przedmiot prawa autorskiego w rozumieniu odpowiednich przepisów ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity Dz. U. Nr 80 z 2000 r., poz. 904 z późn. zm.).

Prawa autorskie do treści materiałów zawartych na stronach internetowych przysługują wyłącznie firmie Hammerland Workshop.



Gwarancje i odpowiedzialność


Niniejszy serwis internetowy ma charakter informacyjny. Firma Hammerland Workshop  dokłada wszelkich starań, aby prezentowane dane były możliwie kompletne i aktualne.

Hammerland Workshop  nie udziela gwarancji odnośnie dostępnych w serwisie treści, oraz nie ponosi odpowiedzialności za bezpośrednie lub pośrednie straty wynikające z korzystania z zasobów serwisu internetowego.

Firma Hammerland Workshop  nie odpowiada za zawartość zewnętrznych stron internetowych, do których mogą prowadzić odnośniki zawarte w serwisie firmy Hammerland Workshop

Licencje


Zamierzeniem firmy Hammerland Workshop jest prowadzenie innowacyjnego i aktualnego serwisu internetowego. Z uwagi na fakt, że pragniemy chronić swoją własność intelektualną, znaki towarowe i prawa autorskie.

W związku z powyższym, żadne licencje do wykorzystania własności intelektualnej Hammerland Workshop  oraz podmiotów trzecich nie są dostępne za pośrednictwem serwisu internetowego.



Informacja o produktach


Wszelkie informacje, specyfikacje oraz obrazy zawarte na stronach serwisu internetowego Hammerland Workshop  opracowane zostały na podstawie najbardziej aktualnych informacji dostępnych w momencie publikacji.

Hammerland Workshop  zastrzega sobie prawo do modyfikowania zawartości serwisu w każdym momencie, a w szczególności informacji o dostępnych kolorach, materiałach, wyposażeniu, specyfikacjach i modelach, bez konieczności powiadomienia o tym fakcie użytkowników.

Hammerland Workshop  nie odpowiada za błędy typograficzne.

Zmiany warunków i zastrzeżeń

Hammerland Workshop  zastrzega prawo wszelkich modyfikacji informacji w dowolnym momencie poprzez aktualizacje zawartości tego serwisu internetowego.

Administrator danych osobowych


Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest firma HAMMERLAND Workshop Waldemar Kidacki z siedzibą w Strażowie nr 347 NIP: 8132274508.